Cosmetice naturale – Sfaturi pentru frumusețe și machiaj, cele mai bune produse cosmetice pentru îngrijirea pielii

Majoritatea oamenilor nu își îngrijesc pielea așa cum ar trebui. Vestea bună este că niciodată nu este prea târziu să începeți să utilizați produse cosmetice naturale pentru a întineri pielea cu aspect obosit. Acest lucru se datorează faptului că cosmeticele naturale conțin ingrediente nutritive de care pielea are nevoie disperată. Este ca hrana pentru piele! Cosmeticele sintetice nu pot face asta. Este uimitor cât de rapid, de înaltă calitate, cosmeticele naturale pot schimba aspectul liniilor fine și al pielii aspre.

Pasul 1 Exfoliați

Știați că există celule moarte ale pielii pe față care vă înfundă porii și vă fac pielea să se simtă aspră? Aceste celule moarte ale pielii trebuie cosmetice naturale îndepărtate cu un exfoliant. Exfolierea înseamnă că le îndepărtați ușor cu un exfoliant facial care conține nisip. Acest lucru este important, deoarece nu numai că vă ajută pielea să se reînnoiască, ci și o face să arate mai bine. Practic, puneți o bază pentru orice produse cosmetice pe care le veți aplica pe această suprafață netedă. Ar trebui să te exfoliezi în fiecare săptămână, de două ori dacă pielea ta nu este super-sensibilă. Daca ai pielea super sensibila, exfoliaza-te la fiecare doua saptamani. Udați întotdeauna fața înainte de a aplica un scrub. Folosiți mișcări circulare blânde. Este important să nu frecați prea tare sau prea mult. Clătiți și apoi uscați. Dar nu uita să fii blând.

Pasul 2 Curăță

Săpunul poate usca pielea și nu trebuie folosit pe față. Acest lucru se datorează faptului că face pielea să se simtă strânsă și uscată. Uscăciunea este primul indiciu că un săpun sau un demachiant este prea dur. În schimb, folosește un demachiant blând, natural. Conțin ingrediente naturale care întineresc și calmează pielea. Evitați utilizarea cârpelor de spălat, deoarece mașinile de spălat rufe nu clătesc complet toți detergenții de rufe și balsamurile de rufe. Aceste substanțe chimice dure reziduale, chiar și în cele mai mici cantități, vă pot distruge pielea. Amintiți-vă, pielea din jurul ochilor este subțire și delicată, deci nu trageți.

Întrebare: Demachiantele cu spumă sunt mai bune pentru tenul gras, crem pentru pielea uscată? Nu, demachiantele cu spumă sunt dăunătoare pielii, deoarece sulfatul de sodiu lauret sau sulfatul de lauril eter de sodiu (SLES) sunt mult prea dure pentru piele și provoacă adesea uscăciune, roșeață, descuamare, mâncărime etc.

Pasul 3 Hidratati

După spălare și curățare, este important să reintroduci umiditatea naturală în piele pentru a-l păstra să arate plin și suplu. Hidratati primul lucru dimineata si inainte de a merge la culcare. Acordă-ți întotdeauna pielii câteva minute pentru a absorbi crema hidratantă înainte de a te machia. În special fardurile de obraz sau pudrele, pentru că, dacă nu o faci, se vor stria sau vor părea pete. Zona ochilor este sensibilă, pielea este mai subțire și necesită un alt fel de cremă hidratantă. Ar trebui să utilizați numai creme care sunt destinate ochilor. Asigurați-vă că le aplicați cu atenție, nu prea aproape de gene. Nu vrei ca genele să-ți tragă crema în ochi. Acest lucru poate provoca usturime și umflare. Dacă aveți pielea uscată, crema de noapte poate fi benefică. De ce? Pentru că, cremele de noapte tind să conțină o concentrație mai bogată de uleiuri. Când alegeți un produs cosmetic, citiți eticheta și asigurați-vă că toate ingredientele sunt naturale. Nu toate cosmeticele naturale sunt cu adevărat 100% pure.

Pasul 4 Machiaj

Întrebare: Pensulele de machiaj scumpe sunt mai bune decât cele ieftine? Cele mai scumpe pensule pe care le puteți cumpăra sunt cele ieftine. Perii îți ies pe față și pur și simplu nu rezistă. Veți ajunge să le înlocuiți des. Dacă vă puteți permite, investiți în niște perii de înaltă calitate. Veți avea nevoie doar de câteva. Iar pensulele bune îți vor permite să folosești mai eficient machiajul mai puțin costisitor. De asemenea, vă vor oferi cel mai bun rezultat final. Așa arată de fapt machiajul atunci când este aplicat pe piele. Singurul lucru pe care femeile își doresc să obțină este un aspect mai natural. Chiar dacă porți mult machiaj, vrei să arate natural. Dar dacă periile tale sunt dure și zgârieturi, atunci rezultatul final va apărea tare și zgârietură.

Pasul 5 Aplicați machiaj: Ochi

Dacă ochii tăi sunt adânci, nu este necesar să aplici mult fard de ochi – o culoare deschisă pe sprâncene este tot ce ai nevoie, deoarece structura este deja acolo. O mulțime de rimel și un creion de ochi foarte subțire vor completa aspectul. Alături de structura pentru ochi adânci, există și o umbră naturală. Așadar, culori precum roz, violet și portocaliu sunt bune pentru a lumina ochii. Persoanele cu ochii mari vor arata grozav cu un ton neutru fumuriu. Linerul mai greu va da dimensiune ochilor. Dacă aveți ochi mai mici, puteți crea o cută pentru a accentua pleoapa. În cele din urmă, pentru ochii mari, folosiți mult creion de ochi atât pe ochiul interior, cât și pe cel exterior. Dacă sunteți binecuvântat cu ochi mari și frumoși, nu folosiți fard și dacă trebuie să îl folosiți, aplicați foarte ușor.